Privatlivspolitik

Børnekulturstedet Karens Minde er forpligtet til at beskytte enhver form for personoplysninger, der deles med os, eller som vi på anden måde er i besiddelse af.

Formålet med denne privatlivspolitik er at informere dig om hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, samt hvad vi gør for at beskytte dine oplysninger. Har du spørgsmål til indsamlingen af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger er personidentificerbare oplysninger som navn, adresse og e-mail. Børnekulturstedet Karens Minde indsamler og behandler personoplysninger med følgende formål:

  • At registrere navne og emailadresser til vores emaildatabase, så vi kan udsende nyhedsbreve med information om forestillinger, koncerter og andre vores aktiviteter relateret til Børnekulturstedet Karens Minde. Du kan altid fravælge disse e-mails ved at klikke “afmeld” i bunden af nyhedsbrevet.
  • I forbindelse med billetkøb indsamler vi personoplysninger med henblik på betaling og levering af billetter samt information, så vi kan kontakte dig i tilfælde af aflysning eller ændring af tid for arrangementet.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Børnekulturstedet Karens Minde indsamler personoplysninger, der kan inkludere følgende:

  • Personoplysninger, herunder e-mail og navn, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.
  • Navn, adresse, betalingsoplysninger, herunder kreditkortoplysninger, e-mail og telefonnummer, når du køber billetter via vores billetsystem place2book.
  • Billeder og video, hvor du kan medvirke i forbindelse med din deltagelse i et arrangement på Børnekulturstedet Karens Minde.
  • Vi registrerer cookies og andre oplysninger fra din computer, herunder IP-adresse, operativsystem, browsertype, geografi mv., hver gang du besøger www.bkultur.dk.

Hvordan indsamler og behandler vi dine oplysninger?

Børnekulturstedet Karens Minde indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, du selv har givet samtykke til, eksempelvis ved aktivt at tilmelde dig vores nyhedsbreve eller ved at købe billet til vores aktiviteter.

Børnekulturstedet Karens Minde kan også indsamle personoplysninger i form af billeder og video, der er taget i forbindelse med en aktivitet på Børnekulturstedet Karens Minde, eksempelvis ved et event.

Hvem modtager dine oplysninger?

I overensstemmelse med den gældende persondatalov, kan Børnekulturstedet Karens Minde i nogle tilfælde udveksle dine personoplysninger med følgende modtagere:

  • Underleverandører, som Børnekulturstedet Karens Minde har godkendt til varetagelse og administration af data, eksempelvis mailtjenesten Mailchimp.
  • Offentlige myndigheder, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivning.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Børnekulturstedet Karens Minde opbevarer altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personoplysninger i passwordbeskyttede databaser med begrænset adgang. Det er kun Børnekulturstedet Karens Minde daglige ledelse, der har adgang til registrerede personoplysninger.  De ansatte, der har adgang til oplysningerne, er forpligtet til at benytte dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Hvad er dine rettigheder?

Børnekulturstedet Karens Minde har en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret bruger. I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger kan du altid gøre brug af følgende rettigheder:

  • Retten til indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til berigtigelse af dine personoplysninger.
  • Retten til sletning af dine personoplysninger.
  • Retten til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.
  • Retten til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter behandlingen vil ophøre.

Henvendelser og yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål angående Børnekulturstedet Karens Minde behandling af dine personoplysninger, eller er du uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du kontakte os på bkultur@live.dk eller på tlf. 3366 8427.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Ændringer

Børnekulturstedet Karens Minde forbeholder sig retten til at foretage ændringer af og opdatere denne privatlivspolitik uden forudgående varsel, bl.a. når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

Du accepterer ovenstående privatlivspolitik, når du besøger Børnekulturstedet Karens Minde og når du benytter vores services (nyhedsbreve, tilmelding til hold, forestillinger, mv.).

Dato for seneste ændring af privatlivspolitikken: 24. maj, 2018.