Onsdag d. 28. august kl. 10.00:

DRUMDRUM

Koncert for 3-8-årige

Den karismatiske musiker Benita Haastrup har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. Nu kan hun opleves på Karens Minde med sin egen trio DRUMDRUM, der ud over Benita består af vibrafonisten Kaare Munkholm og bassisten Jens Skou Olsen.

DRUMDRUM er en unik oplevelse af tre musikeres gnistrende og virtuose sammenspil og spilleglæde. Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsagelig skrevet af Benita – og det er både medrivende og overraskende.

DrumDrum handler om at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser, der åbner os.

Danish Music Awards 2012: ”Benita formår som meget få at møde publikum i øjenhøjde og invitere dem indenfor i musikken – alle går hjem med en fantastisk oplevelse”.

Berlingske: “Og hvad Benita Haastrup angår, så må man blot konstatere, at hendes trommespil er en højere enhed af velklang, teknisk raffinement, uophørlig veloplagthed og smittende livsglæde – og det er ganske forrygende”.

Se også denne fantastiske video om Benita:

Hvor: I Pavillonen på Karens Minde.
Hvornår: Onsdag d. 28. august kl. 10.00.
For hvem: Koncerten er primært for 3-8-årige.
Hvad koster det: Koncerten er gratis.

* * * * *

Koncerten er en del af Børnekulturfestivalen Kultur for en Tudse, som tilbyder koncerter, forestillinger og workshops for børn og familier i dagene d. 27.8.-30.8.2019.