DANS

    

V. Esther Ransdal Haugegaard

Er du glad for at bevæge dig og bruge din fantasi, så er disse dansehold noget for dig! Hver mandag og torsdag leger og danser vi og bruger vores fantasi til at finde nye bevægelser frem.

På alle hold får vi gang i kroppen og udforsker nye måder at bevæge os på til spændende musik. Vi vil i timerne arbejde med forskellige temaer, hvorudfra børnene bruger deres bevægelses-fantasi og skaber deres egne små danse sammen.

For alle hold gælder det, at udgangspunktet er børnenes naturlige evner: timerne opmuntrer børnenes potentiale, opfindsomhed og fysiske selvtillid i takt med at deres bevægelsessprog udvikles. Timerne er udformet til at opmuntre kreativitet og selvstændighed og er struktureret til at nære individuelt udtryk i barnets egne bevægelser.

Niveauet i timerne lægges efter, hvor børnene er henne motorisk, så alle kan være med og få en god oplevelse. Det vigtigste er, at børnene oplever bevægelsesglæde og har det sjovt i timerne, hvor de får lov at udvikle sig kropsligt, kreativt og socialt.

På holdet for 3-årige danser forælder og barn sammen. Det betyder at der her er fokus på bevægelse og kreativitet i samspillet barn og voksen imellem, og forældre danser med på samme vilkår som børnene. Vi laver blandt andet partner-danseøvelser, danselege og finder på nye bevægelser sammen. Det kræver ikke nogen forudsætninger andet end lysten til at kaste sig ud i dansens univers i børnehøjde.

De andre hold foregår uden forældre. Hvis der er færre end 4 fremmødte børn forbeholder vi os ret til at aflyse undervisningen.

Vi vil selvfølgelig sørge for, at alle gældende regler i forbindelse med COVID-19 overholdes.

I efteråret 2020 har vi følgende hold:

TILMELDINGHVORNÅRHVEMHVORLEDIGE PLADSERPRISSTART/SLUTFERIE
Tilmeld
Torsdage 15.30-16.153-årigeDansesalen, 2. sal6 ud af 10500 kr.3. september – 10. december 202015. oktober
TilmeldTorsdage 16.15-17.004-5-årigeDansesalen, 2. sal0 ud af 12500 kr.3. september – 10. december 202015. oktober
TilmeldTorsdage 17.00-17.456-8-årigeDansesalen, 2. sal8 ud af 12500 kr.3. september – 10. december 202015. oktober

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.