D. 28. februar kl. 10.00:

Børnebiffen

Kortfilm for 4- og 5-årige i institutioner

Velkommen til en hyggelig formiddag med kortfilm for 4- og de 5-årige. I samarbejde med Det Danske Filminstitut viser vi en lille pakke kortfilm af høj kvalitet. Visningen tager ca. 40 minutter i alt. Det er gratis at deltage, men man skal bestille plads – det gøres på tlf. 3366 8427 eller bkultur@live.dk. 

Programmet for d. 28. februar:

Pipungerne – hittebarnet 
Serie i fire afsnit om de knapt flyvemodne fugleunger Sille og Saxe. Filmene tager udgangspunkt i de 3-6-åriges egne hverdagslege, og der bliver givet tid til både detaljer og gentagelser. Hittebarnet: Sille og Saxe finder en lille unge, som er blevet væk fra sine forældre. Sammen går de ud for at finde dens mor, men fugleungen er så fræk, at ingen vil kendes ved den.
Instruktør: Tone Tarding, Danmark 2008.

Stine den plettede so 
Stine er en økologisk gris, der har sit eget hus på marken. En sommerdag føder hun 12 små pattegrise. De har en sjov leg med at løbe hurtigt rundt efter hinanden. Sidst på sommeren skal Stine op på gården og parre sig med ornen igen. De små grise kommer i stald og bliver fedet op. Stine er gravid igen og flytter tilbage på marken, der nu er dækket af sne. Filmen giver et godt billede af, hvad det vil sige at være et bondegårdsdyr.
Instruktør: Adam Schmedes, Danmark 2008.

Ih! Siger den lille bamse 
Langt ude på landet i et lille hus på en bakke bor Bamserne. Det er dejligt vejr, og de går til stranden. De store bamser elsker vand, men den lille bamse vil hellere blive i strandkanten, for den har lige nogle ting, den skal se på. Da de kommer hjem, er det blevet aften, og de store bamser går ud for at kigge på stjerner. Men den lille bamse skal lige have sin taske med, og der er også et træ og et æble, som der skal digtes en lille sang om.
Instruktør: Maria Mac Dalland, Danmark 2007.