Ansatte

Ditte Marie Størner
Leder af Børnekulturstedet

Ditte er uddannet cand. mag. i Æstetik og Kultur og har ledet en række kultur- og kunstprojekter for børn, unge og voksne. På børnekulturstedet er Ditte ansvarlig for stedets ledelse, administration, kommunikation og kunstneriske profil. Hun er at finde på Børnekulturstedets kontor på 2. sal.

Sisse Jeanette Bech
Projektmedarbejder

Sisse er uddannet cand. mag. i Dansk med profil i medier og kommunikation i 2018. Hun har under sin uddannelse arbejdet med både kommunikation og medier ved siden af studiet og været i praktik på Børnekulturstedet.

Sisse sidder primært med planlægningen af FerieCamp, men varetager også andre opgaver i huset.

Maria Noer
Projektmedarbejder og underviser i billedkunst

Maria er uddannet Professionsbachelor i Tekstile fag og Formidling fra Håndarbejdets Fremme i 2010 med speciale i broderi og kulturel formidling.

Maria har mange års erfaring i undervisning af børn inden for både syning, design og billedkunst. På Børnekulturstedet underviser hun i billedkunst, laver opsøgende arbejde og andre projekter.

Sarah Maria Fritsche
Underviser i sy og design, kunstlaboratoriet og åbent billedværksted

Sarah er uddannet scenograf fra Danmarks Design Skole afd. for rum og møbel. Hun har lavet scenografi og kostume til film, tv og teater, og har sideløbende løst billedkunstneriske-, design-, indretnings- og illustrationsopgaver. Hun har undervist børn, unge og voksne i scenografi, kostume, design og billedkunst. Hun formidler i øjenhøjde, dialogbaseret og inkluderende, er anerkendende, og ser efter den enkeltes særlige talent og indgangsvinkel til det at skabe og forstå.
Se mere på www.saragrafi.dk.

Christian Liljedahl
Underviser i teknik, mekanik og kunst

Christian har en ingeniør- og programmørbaggrund og er i dag teknologikunstner og skaber projekter, som blander naturvidenskab, elektronik og teknik sammen i den kreative verden.

Christian laver bl.a kunst- og teknologiværksted i børnekulturstedet samt varetager en del af Børnekulturstedets skoleworkshops.

Se mere på christian.liljedahl.dk

Lise-Lotte Elley
Underviser i billedkunst

Lise-Lotte Elley er uddannet ved Skolen for Brugskunst og Design København, og har en alsidig produktion af kunst og et hav af spændende udstillinger bag sig.
Lise-Lotte er en af grundlæggerne af Børnekulturstedet, og har mange års erfaring med undervisning af børn.
Se mere på www.llelley.dk

Esther Haugegaard
Underviser i dans

Esther er danser, koreograf og danseformidler. Hun er uddannet fra Iwanson International School of Contemporary Dance i München 2010-2013.

Hun er danser i Gunilla Lind Danseteater, hvor hun også er med til at producere forestillinger. Esther arbejder også som freelance performer hvor hun bl.a. har medvirket i og koreograferet “Danmark Har Talent” på TV2.

Som underviser er hun ansvarlig for danselinjen på Nordsjællands Efterskole, tilknyttet Dansehallerne og Stands&Dans.

Kim Jezus
Underviser i rytmik

Kim er musiker og uddannet rytmikpædagog i 1991 fra Institutet for Rytmik. Han har undervist på forskellige musikskoler, børnekulturhuse og familieskolen de sidste 25 år. Og så spiller han harmonika i Verdensstjernerne og en del andre orkestre.


By HEIN Photography

Maria Carmen Lindegaard
Underviser i teater

Maria er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2010. Maria har arbejdet  med børne-, voksen- og forumteater, tv og dubbing og blev i 2017 fastansat på Sydhavn Teater. Maria har undervist i drama på Prins Henriks Skole, Ishøj Teater og Sydhavnens lokale folkeskoler.

Anna Ross Agner
Underviser i teater

Anna er uddannet teaterpædagog fra Universität der Künste i Berlin. Anna er desuden uddannet folkeskolelærer og har en lang erfaring med at undervise børn, hvor det at lære med kroppen altid er i fokus.

Israa Ragab Ahmed Khalil
Alt-mulig-assistent

Israa gør rent og løser forskellige praktiske opgaver på Børnekulturstedet. Hun læser til daglig til pædagogisk assistent og bruger selv Børnekulturstedet med sine 3 børn.